10 minute

timp de raspuns

24/7

disponibil

100% online

semnezi electronic

Fara drumuri inutile

la magazin sau la banca

E mai simplu cu un Credit Instant

Simulator de credit

Completeaza valoarea, selecteaza numarul de rate si afla suma de plata lunara:

Amount
RON
300
30.000
Period
60
months
6
60
Monthly
payment
Fee
95
Interest rate
APR
Total payment

Alegi produsele dorite si le adaugi in cos. Selectezi TBIPay ca metoda de plata si alegi planul de rate care ti se potriveste.

Completezi datele tale personale.

Te identifici: intri in apel video cu un reprezentant TBIPay; prezinti cartea de identitate si astepti verificarea eligibilitatii.

Semnezi online contractul electronic, cu un cod de 6 cifre transmis prin SMS.

Vizualizeaza aici procesul de identificare:

 

Produsele pleaca spre tine in cel mai scurt timp!

 

Mai jos gasesti un exemplu reprezentativ de calcul. Alege valoarea ratei si numarul de rate in pasul 1, asa incat vei sti exact cat platesti:

Pentru o tranzactie initiala in valoare de 5,000 lei, rambursata in 60 de rate lunare egale, cu o dobanda 12%, comision de analiza de 95 lei, valoarea ratei lunare este de 113.34 lei, valoarea totala platibila de 6,800.13 lei, DAE 13.61%, durata contractului de credit fiind de 5 ani.a Linia de credit este acordata si finantata de TBI Credit IFN S.A. prin intermediul tranzactiei initiale efectuata fara card si in baza ordinului de plata dat de Client si acceptat de TBI Credit la data solicitarii acestuia. Optiunea de plata prin TBI Credit IFN SA este disponibila pentru tranzactii mai mari de 300 lei (TVA inclus).

©2019 TBI Credit, Toate drepturile rezervate